Grada de Vries

In de loop van mijn leven heb ik aardig wat psycho/therapeutische opleidingen en leertherapieën gedaan en heb me daarnaast gespecialiseerd op verschillende vakgebieden. Zo deed ik onder meer hypnotherapie, regressie- en reïncarnatietherapie, NLP, Reiki en SSHV. De opleiding tot reader en healer heb ik gedaan bij het CICO - voormalig college voor reading en healing in Utrecht.
Het waarnemen en onderscheiden, en ook mijn intuïtieve kwaliteiten heb ik tot praktische en bruikbare vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Lange tijd heb ik ook gewerkt als groeps- en gesprekstherapeut met mensen in een proces van bewustwording en verandering. Sinds een jaar of tien heb ik een eigen praktijk voor reading en healing watjewezenwil. Naast het readen en healen bied ik ook coaching en supervisie.

Wat mij van mijzelf opvalt is dat ik goed kan relativeren en in staat ben om op verschillende manieren naar mensen en gebeurtenissen te kijken. Daardoor kan ik de kracht en kwaliteit van de ander makkelijk zien en herkennen. Ik ben duidelijk en inventief, gericht op potentie en mogelijkheden. Ik voel me betrokken bij wat mensen drijft en drukt.
Bepalend voor de kwaliteit van mijn eigen leven is dat de keuzen die ik maak overeenkomen met de mens die ik wil zijn.

Readen vind ik groots. Ik doe het met passie en plezier. Mijn reading voert naar de kern, naar de oorsprong van jouw kracht, potentie en patronen. Het is als stilstaan voor de beweging. De feedback die ik geef is helder, direct en concreet. Als coach ben ik directief, inspirerend en stimulerend.